چگونه از طریق طراحی سایت فروشگاهی ثروتمند شویم

چگونه از طریق طراحی سایت فروشگاهی ثروتمند شویم

امروزه متقاضیان کالا و خدمات بیشتر از اینترنت برای یافتن و خریداری کالاهای خود استفاده می نمایند و بر تعدادشان هر روز اضافه می گردد. بنابراین در صورتی که در کسب و کار خاصی هستید به شما پیشنهاد می نماییم همین امروز فروشگاه اینترنتی خود را طراحی نمایید. طراحی سایت فروشگاه اینترنتی از سایت های شرکتی و شخصی تا حدی پیچیده تر می باشد و آن به دلیل نیاز به در نظر گرفتن روال می باشد. در صورتی که سایتی طراحی نمایید که پاسخ گوی مشتریان شما باشد و بتوانید خدمات خود را به درستی ارائه نمایید از طریق اینترنت کسب درآمد بسیاری خواهید نمود و در صورت عملکرد درست و طولانی مدت ثروتمند خواهید شد. هزینه پلان طراحی سایت فروشگاهی مستر وب به مانند پلان شرکتی می باشد البته در صورتی که نیاز به فعال سازی درگاه پرداخت آنلاین داشته باشید به این هزینه اضافه خواهد گردید.

معمولا سایت های فروشگاهی شامل محصولاتی در دسته بندی های مختلف می باشد که کاربران قادر خواهند بود محصول مورد نظر خود را از طریق سایت سفارش دهند. موارد پیشرفته تری که برای یک فروشگاه وجود دارد جستجوی پیشرفته، مقایسه، نسخه موبایلی وب سایت می باشد. جهت راه اندازی هر نوع فروشگاه اینترنتی بهتر است با کارشناسان مستر وب تماس برقرار نمایید. اسکریپت های قدرتمند رایگان بسیاری وجود دارند که می توانید توسط آنها به راحتی فروشگاه خود را راه اندازی نمایید. البته استفاده از این اسکریپت ها توسط افراد مبتدی توصیه نمی شود که حتما می بایست این فروشگاه سازهای اینترنتی توسط افراد خبره به کار گرفته شوند. زیرا این اسکریپت ها معمولا تنظیمات امنیتی و سئو بسیاری دارند و نحوه کار با هر یک دستورالعمل خاصی دارد.

در زیر به شما چند فروشگاه ساز رایگان را معرفی می نمایم.

PrestaShop

فروشگاه ساز رایگان با قابلیت های بسیار شامل کالاهای قابل دانلود، مدیریت کاربران مدیر، عملیات خرید در یک صفحه و … می باشد که منبع و مطالب آموزشی بسیاری در اینترنت برای این اسکریپت وجود دارد.

Magento

یکی از محبوب ترین سیستم های ساخت فروشگاه می باشد که جوامع کاربری فراوانی دارد و قابلیت های بسیاری برای آن وجود دارد. ویژگی مهم این نرم افزار انعطاف و قابلیت توسعه بالای آن می باشد.

OpenCart

قابلیت مدیریت تعداد نامحدود محصول، دسته بندی و شرکا را دارد و همچنین قابلیت پشتیبانی از زبان های مختلف، روش های حمل و روش های پرداخت به صورت پیش فرض در آن دیده شده. به علاوه قابلیت نظر سنجی و رای دهی بر روی محصولات در این افزار وجود دارد.

osCommerce

یکی از قدیمترین پلتفرم های فروشگاه ساز می باشد که در حدود 14 سال سابقه دارد و قابلیت های جانبی فراوان قابل نصبی برای این اسکریپت وجود دارد.

Zen Cart

در صورتی که قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را داشته باشید این اسکریپت یکی از کاربر پسند ترین آنهاست. این ابزار دارای قابلیت های جانبی فراوانی نظیر ابزارهای قیمت، مدیریت، روش های پرداخت، مارکتینگ و … می باشد.

WooCommerce

یکی از پلاگین های وردپرس برای راه اندازی سایت فروشگاهی می باشد که در صورتی که بخشی از سایت شما یک فروشگاه می باشد استفاده از این پلاگین به شما توصیه می گردد. این پلاگین قابلیت های بسیاری دارد و امکانات آن در حد امکانات فروشگاه سازهای بالا می باشد. البته این پلاگین را می بایست بر روی سیستم وردپرس خود نصب نمایید.

VirtueMart

کامپوننت فروشگاهی جوملا می باشد که دارای قابلیت های فراوانی است. این فروشگاه ساز را می بایست بر روی سیستم جوملا نصب نمایید. این اسکریپت نیز به مانند اسکریپت بالا برای سایت هایی مناسب می باشد که شامل بخش های مختلف می باشد و یکی از بخش ها آن فروشگاه است.

تامین کالا و خدمات از شما، راه اندازی سایت فروشگاهی و کسب درآمد از طریق اینترنت را به مستر وب بسپارید. جهت مشاوره با شماره های مستر وب تماس حاصل فرمایید.

چگونه از طریق طراحی سایت فروشگاهی ثروتمند شویم